nieuws

Duits pretpark heeft tweesterrenrestaurant

Restaurant

Het Duitse attractiepark Europa-Park heeft als enige attractiepark ter wereld een restaurant met sterrenkeuken. Amper twee jaar na de opening van restaurant Ammolite heeft het onlangs van Michelin haar tweede ster gekregen.

Duits pretpark heeft tweesterrenrestaurant

Naast Ammolite kregen twee andere restaurants in Duitsland van Michelin een tweede ster. Een nieuwe derde ster werd niet uitgereikt. Onze Oosterburen hebben nu 38 restaurants met twee sterren.

Peter Hagen (37) voert in restaurant Ammolite de keukenbrigade aan. Hij combineert de internationale met de regionale keuken. In juli 2012 opende Europa-Park het viersterrenhotel Bell Rock. Een 35-meter hoge vuurtoren markeert dit themahotel. Op de begane grond van de vuurtoren bevindt zich Ammolite – The Lighthouse Restaurant – met 36 zitplaatsen.

Europa-Park is al meerdere malen uitgeroepen tot beste attractiepark van Europa. Europa-Park is gelegen in het Zwarte Woud. Het is niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook het op een na best bezochte park van Europa.

Reageer op dit artikel