nieuws

Edwin Kats kookt voor ziekenhuis

Restaurant

Edwin Kats, patron-cuisinier van restaurant Noble in Den Bosch, gaat zich inzetten voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis in zijn stad.
Het restaurant doet dit op verschillende manieren. Edwin Kats serveert onder meer een attentie van Noble tijdens Kerst.REd

Edwin Kats kookt voor ziekenhuis

Chef Kats verzorgt daarnaast de culinaire invulling van het Gala van de Stichting Vrienden van Jeroen Bosch dat in maart plaatsvindt en stelt ook een kavel beschikbaar voor de veiling die tijdens datzelfde Gala plaatsvindt.

Verder zal Noble als ambassadeur van de Stichting zich actief inzetten voor het werven van nieuwe vrienden. ‘Die heb je immers nooit genoeg’ aldus Kats.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis en restaurant Noble zijn twee totaal verschillende organisaties, maar met één en hetzelfde doel, namelijk het verblijf van bezoekers en gasten zo aangenaam mogelijk maken. ‘Iets extra’s bieden’ is het gezamenlijke doel dat leidde tot de samenwerking die tijdens een lunch werd bezegeld.

De Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis werft fondsen om projecten mogelijk te maken die het verblijf van patiënten, bezoekers en medewerkers in het Jeroen Bosch Ziekenhuis veraangenamen. Mensen die het ziekenhuis een warm hart toedragen, kunnen Vriend worden voor vast bedrag per maand of jaar óf door een eenmalige schenking te doen.