nieuws

Hovenkamp van Kaatje schrijft boek over gastheerschap

Restaurant

Harald Hovenkamp, eigenaar van het sterrestaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl, heeft een boek geschreven over modern gastheerschap. Hovenkamp gaat in op goed gastheerschap in horeca en andere bedrijfstakken.

Hovenkamp van Kaatje schrijft boek over gastheerschap

In het boek van Hovenkamp wordt gastheerschap teruggebracht naar vier hoofdkenmerken: horen, denken, zien en voelen. Het boek bevat handige en praktische tips om gastvrijheid goed en efficiënt uit te voeren.

Hovenkamp wil met het boek dat er meer aandacht komt voor het ambacht bedienen. ‘Er gaat veel aandacht uit naar de sommelier. Maar het echte ambacht van bedienen mag meer op de voorgrond komen’, aldus Hovenkamp.

Het boek is te bestellen via www.moderngastheerschap.nl. Lezers van Misset Horeca krijgen korting op het boek en hoeven geen verzendkosten te betalen. Een mailtje naar info@moderngastheerschap.nl met vermelding van ‘Misset’ en NAW-gegevens is voldoende.

Reageer op dit artikel