nieuws

JRE: actieweek voor Culibus

Restaurant

Restaurants aangesloten bij JRE-Nederland houden een sponsorweek voor de Culibus. De Stichting Culibus zet zich in tegen obesitas bij kinderen. Samen met JRE-chefs rijdt de bus door Nederland om kinderen bewust te maken van gezonde voeding.

JRE: actieweek voor Culibus

Alle deelnemende JRE restaurants – 27 in aantal – organiseren in de actieperiode een 100 euro diner, een variant op de 100 euro weken van chef Rik Jansma van Basiliek in Harderwijk. Hij startte met dit initiatief. Dit keer gaat de opbrengst echter naar de Culibus.

Gasten krijgen een aperitief, vier, vijf of zes gangen (afhankelijk van het restaurant), wijnen, water en koffie voor 100 euro. De opbrengst van deze diners gaat naar de stichting Culibus. Reserveren kan via de speciale website Culibus Gastroweek. De actieweek is van zondag 30 november tot en met donderdag 4 december.

Reageer op dit artikel