nieuws

Open inschrijving Wynand Vogel Bokaal 2015

Restaurant

De Wynand Vogel Bokaal, de vakwedstrijd voor chefs waarbij 10.000 euro in de prijzenpot zat, krijgt een andere opzet. Werden voorheen deelnemers geselecteerd, nu krijgt de wedstrijd open inschrijvingen en krijgt de winnaar geen 10.000 euro meer, maar 5.000 euro.

Open inschrijving Wynand Vogel Bokaal 2015

Afgelopen jaren is er tijdens de Wynand Vogel Bokaal gekookt  door vakmensen die door de organisatie werden uitgenodigd. ‘Aangezien er steeds meer belangstelling komt van vakmensen die heel graag aan deze wedstrijd mee willen doen hebben we besloten om er nu een open inschrijving van te maken,’ zegt mede-organisator Roelof van der Laan.

Net als andere jaren is er een koude en een warme inzending. De deelnemers moeten een menu met een wijn/spijs combinatie insturen. De tien finalisten die het beste menu inzenden zullen op de finaledag worden uitgenodigd om live te koken. Zij ontvangen een wedstrijdpremie van 250,00 euro waarna er voor de winnaar, naast de wisselbeker 5.000,00 euro klaar ligt.

De wedstrijd is op maandag 9 februari 2015 in Assen tijdens HorecaEvenTT in de TT-Hal in Assen. Dan wordt bekend wie Dennis van de Beld van Landgoed Hotel Het Roode Koper in Ermelo gaat opvolgen, de winnaar van 2014. Hij mocht nog 10.000 euro mee naar huis nemen.

De wedstrijdvoorwaarden zijn bijgevoegd.

Reageer op dit artikel