nieuws

Sterchef ‘buitengewoon trots’ op Bib voor Umami by Han

Restaurant

Het is fantastisch dat de ‘upgrade’ van onze social dining-restaurants naar Umami by Han zo snel is opgepikt door Michelin.’ Eigenaar Han Ji, in het bezit van een Michelinster bij HanTing Cuisine in Den Haag, laat weten ‘buitengewoon trots’ te zijn op de Bib Gourmand voor de vestiging in Eindhoven.

Sterchef ‘buitengewoon trots’ op Bib voor Umami by Han

‘Met Umami by Han laten we zien dat goed en gezond eten betaalbaar kan zijn én dat de Aziatische keuken in Nederland volop in ontwikkeling is’, zegt Han Ji in een reactie op de toekenning van een Bib Gourmand voor het restaurant in Eindhoven.

HanTing Cuisine

Volgens Ji, die in november 2012 een Michelinster ontving met HanTing Cuisine in Den Haag, wordt het niveau steeds hoger.

‘Bij het Menu Gastronomique zijn we bijvoorbeeld erg aan het spelen met de vijf Aziatische smaken in combinatie met fijne wijnen.’

Han Ji

In september voerde Han Ji een concept- en naamswijziging door bij de restaurants van Umami. De nieuwe naam werd Umami by Han, bedoeld om meer nadruk te leggen op kwaliteit en gezondheid. Het vernieuwde concept zou beter aansluiten bij de missie en kookstijl van sterrestaurant Han Ting Cuisine in Den Haag.

Michelin

‘Het is fantastisch dat de ‘upgrade’ van onze social diningrestaurants naar Umami by Han zo snel is opgepikt door Michelin’, aldus Ji.

‘Het team is buitengewoon trots op de vermelding in de Bib Gourmand-gids voor 2015.’

Bekijk hier het volledige overzicht Bib Gourmand 2015.

Reageer op dit artikel