nieuws

Webshop met Japans Wagyu vlees gelanceerd

Restaurant

Het exclusieve Japans Wagyu rundvlees is sinds deze week te bestellen via een webshop. De webshop is gelanceerd naar aanleiding van veel aandacht voor het topvlees op de stand van Nice to Meat in de Rotterdamse Markthal.

Webshop met Japans Wagyu vlees gelanceerd

Sinds 4 december is www.japanese-wagyu.com in de lucht. Met de webshop komt het superieure vlees voor elke vleesliefhebber in Nederland beschikbaar.

Nice to Meat opende eind oktober een slagerij in de Rotterdamse Markthal. Hier blijkt de belangstelling voor Japans Wagyu dermate groot, dat Nice to Meat een webshop is gestart. In de nieuwe webshop worden 4 verschillende kwaliteiten en 85 varianten Japans Wagyu aangeboden.

Elke week komt er vers, speciaal geselecteerd Japans Wagyu voor Nice to Meat naar Schiphol. Bestellingen via de webshop worden volgens Nice to Meat zorgvuldig vacuum en onder een speciale vriestechniek verpakt en voorzien van een temperatuurbeschermlaag. Daarna wordt de bestelling via Post.nl binnen 24 uur bij de klant bezorgd.

‘Het is kostbaar vlees, want het aanbod is beperkt. Maar je eet het in zeer bescheiden porties, ongeveer de helft minder dan een normale steak’, aldus Mikel Pouw, directeur van Nice to Meat.

Reageer op dit artikel