nieuws

Spaans pop-up restaurant voor Cobra Museum

Restaurant

Het Cobra Museum in Amstelveen start met La Pequeña Cobra, een Spaanse pop-up restaurant. Op de kaart een speciale cocktail bedacht door de kleinzoon van kunstenar Miró.

Spaans pop-up restaurant voor Cobra Museum

Tussen de kunst van CoBrA, op zaal, wordt een tijdelijk restaurant ingericht met 25 tot 40 zitplaatsen. Een vijfgangendiner met Spaans DNA wordt geserveerd met bijpassende Spaanse wijnen en Cava.Chef-kok Mark Sietsma van Chief on Route staat achter de kachel.

Joan Punyet Miró, de kleinzoon van Miró heeft een speciale cocktail ontwikkeld, geïnspireerd op de kleuren van Miró.

Daarnaast is de voordracht zaal veranderd in een typische ongezellige Spaanse tapas en pintxos bar.  Hier worden bijvoorbeeld albondigas, spiesjes met ansjovis en olijf, dadels met spek, chorizo in rode wijn of calabres en inktvis geserveerd.

Het Spaanse pop-up restaurant wordt speciaal opgetuigd voor de grote overzichtstentoonstelling Miró&CoBrA (start 10 oktober 2015). Het restaurant in de kunstzaal zal op 5 november, 10 december en 21 januari open zijn voor publiek. 

Reageer op dit artikel