'Lekker informeel, dat past het beste bij het team', vervolgt de jury van GaultMillau. 'Een nieuwe locatie, waardoor ze meer mogelijkheden hebben gekregen.'
Prijs-Plezier
Eerste reactie van chef-kok Jozua Jaring: ‘Te gek. Als je een bepaald niveau biedt tegen een betaalbare prijs, dan komen gasten naar jou toe en gaan ze niet naar een ander’, zo stelt hij. Het succesvolle restaurant van Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Ratatouille verhuisde recent naar een in 1612 gebouwd pakhuis ‘Het wapen van Gelderland’ aan het Spaarne 96. Michelin noemde het restaurant bij de uitreiking van de eerste ster in 2014 'een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt.
Voorbeeld
Vorig jaar ging restaurant Vesters in Nijmegen met de GaultMillau Prijs-plezier award naar huis.