Harbour Club Scheveningen wordt Harbour Club Kitchen

Harbour Club Scheveningen wordt Harbour Club Kitchen
Yoeri en Mickey de Jong (foto: PR)

The Harbour Club Scheveningen gooit het roer om kiest voor een nieuwe formule: The Harbour Club Kitchen. Het concept onderscheidt zich door de manier waarop de gerechten worden bereid, onder meer door 365 dagen per jaar de barbecue te gebruiken.

Het horecaconcept dat eerder dit jaar in Amsterdam werd geïntroduceerd, maakt nu haar entree in de Scheveningse haven. De keuken wordt onder handen genomen en het interieur krijgt een flinke kwalitatieve upgrade. Om dit te realiseren, sluit het restaurant maandag 16 november voor vier dagen haar deuren. Vanaf 20 november kan men kennis maken met het vernieuwde concept.

Pure bereiding
De keuken van The Harbour Club Kitchen staat voor een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail. De signature dishes van The Harbour Club vormen de basis van de menukaart. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de open Josper Grill, kip van de rôtissoire, de in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. Echte vleesliefhebbers kunnen genieten van het exclusieve Wagyu vlees van het Japanese Black ras. Voor sushi en sashimi wordt de beste gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. 'The Harbour Club is continue in ontwikkeling. Vernieuwing ontstaat vaak door weer even terug te gaan naar de basis. We kijken naar de wensen en behoeften van onze doelgroep en verwerken deze in bestaande en nieuwe concepten. De succesvolle introductie van The Harbour Club Kitchen in Amsterdam smaakte naar meer en dit concept past ook uitstekend bij de locatie in Scheveningen', aldus Mickey de Jong.