Culinair nieuws uit de internationale pers; Erik van Loo tovert met Snickers

Culinair nieuws uit de internationale pers; Erik van Loo tovert met Snickers
Erik van Loo van sterrenrestaurant Parkheuvel introduceert Long Lasting Lazy Lunch.

Misset Horeca presenteert wekelijks de achtergronden en culinair nieuws uit de internationale dagbladen en weekbladen. Deze week; Erik van Loo tovert met Snickers, David Chang voorspelt een restaurant revolutie en een thuisbezorg service voor bier in Londen!

Duitsland

De Oost-Duitse lekkernij: de Spreewald Augurk

Het restaurant in Keulen dat zich elke 2 weken vernieuwd

België

Ook Gent krijgt z’n kattencafe

Parkheuvel Rotterdam wordt goed beoordeeld door het Belgische magazine Ambiance

Frankrijk

1.700 Franse chefs wereldwijd doen mee aan het promoten van de Franse gastronomie

Alain Passard en Paolo Sari over hun voorliefde voor groente

Engeland

BrewDog start een bier bezorgservice in Londen met Deliveroo

Waarom willen niet meer tijdelijke krachten een carrière in de horeca?

USA

De 15 chefs die je moet volgen op Instragram

David Chang over de aardverschuiving die de restaurants gaat veranderen