nieuws

‘Horecawebsite binnen twee minuten’

Restaurant 1417

De menukaart als pdf-bestand op je website is verleden tijd, zo stellen de ontwikkelaars van de website Impress.ly. Het bedrijf ontwikkelde software waarmee je zelf in twee minuten een (mobiele) website maakt, voor een restaurant, koffietent of club.

‘Horecawebsite binnen twee minuten’

Impress.ly is geschikt voor alle schermen; van smartphone tot en met desktop. Ook kan een menu eenvoudig worden aanpast, zodat je elke dag een nieuwe daghap kunt vermelden’, aldus de ontwikkelaars.

Website

De website is te koppelen aan Couverts en IENS, zodat gasten direct een tafeltje kunnen reserveren en de reviews van jouw restaurant of café kunnen lezen. Ook openingstijden en social media worden automatisch op de website vermeld en  bijgewerkt wanneer een nieuwe update wordt geplaatst.

Twee minuten

Impress.ly wil onder meer horecaondernemers de mogelijkheid bieden zich snel online en op mobiel te presenteren. ‘Ondernemingen die een verouderde of nog geen mobielvriendelijke website hebben, maken met Impress,ly eenvoudig een nieuwe mobiele website’, aldus de ontwikkelaars.

Webshop

Via de webshop module kunnen gasten hun koffie, cupcakes, sushi of pizza online bestellen, afrekenen en afhalen. Impress.ly is ontwikkeld door AppMachine – maker van software waarmee iedereen zelf mobiele apps kan bouwen – en doorbreekt de grens tussen applicatie en website.

Impress.ly werkt met een zogeheten crawler en zoekt online naar bestaande informatie over een bedrijf of persoon. Die informatie, zoals openingstijden, adresgegevens en social media, wordt gecombineerd met gevonden huisstijlitems als logo’s en kleuren.

Reageer op dit artikel