nieuws

Succesvolle pop-up in Botanische tuinen: één tafel, 800 personen

Restaurant 1080

De Maaltuin in Utrecht is een 8-daagse pop-up, waar 8 dagen lang, zo’n 800 gasten worden verwelkomd. De tickets, €39,95, zijn zo goed als uitverkocht. Het arrangement bestaat uit een welkomstdrankje, een viergangendiner, een kopje koffie en een wandeling door de tuinen.

Succesvolle pop-up in Botanische tuinen: één tafel, 800 personen

In slechts een aantal weken werd pop-up restaurant De Maaltuin bedacht, opgezet en volledig uitverkocht. De initiatiefnemers spreken van een succesformule. Bijna 800 gasten dineren deze week aan één lange tafel in de Botanische Tuinen. Eten en drinken van bedrijven met een grote, sociale en maatschappelijke betrokkenheid. Het sociale karakter kenmerkt pop-up restaurant De Maaltuin van initiatiefnemer SOON. Met partners als The Colour Kitchen, Tuincafé Botanica, De Koeckebackers, Rechtstreex en de biologische WOW Wine laat De Maaltuin zien hoe sociale en maatschappelijke impact naadloos samen gaan met een restaurantbeleving.

De Maaltuin is nog tot en met 24 juni open.

Reageer op dit artikel