Haagse rooftopbar Bink open

Haagse rooftopbar Bink open

Op het dak van bedrijvenverzamelpand Bink36 aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag is horecaconcept Bink geopend. Blikvanger zijn twee dakterrassen met uitzicht over de stad.

Bink zit op de bovenste etage van het gebouw en heeft naast twee dakterrassen een cocktailbar, een restaurant met 500 stoelen en club.

Bink

Bink is een initiatief van ondernemer en marketingexpert Jeremy Molag en executive chef Koen Vessies, die eigenaar is BINK Den Haagvan diverse restaurants in China. Later sloten ondernemers Sander Blom en Jan Willem Keus zich bij hen aan.

De ruimte, die 1200 beslaat, is opgedeeld in kleinere maar open gedeeltes. De interieurstijl vindt zijn oorsprong in de bouwperiode van het gebouw zelf, de jaren 50.

BINK Den Haag'We hebben gekozen voor roze, mint en blauwe tinten maar tegelijkertijd zie je ook klassieke stijlelementen, alles komt samen tegen de achtergrond van een romantisch uitzicht over Den Haag', zegt Molag. 'Nog een leuk weetje: we hebben ook inspiratie gehaald uit films van Quentin Tarantino als Pulp Fiction.'