nieuws

Nog meer horeca voor Gordon

Restaurant 3081

Gordon Heuckeroth krijgt een nieuw horecabedrijf. De bekende Nederlander heeft al de koffieformule Blushing met vestigingen in Blaricum, Amsterdam en Rotterdam. Zij nieuwste concept dat in Amsterdam komt is gericht op tosti’s en hamburgers. Er is alleen nog gedoe over de naamgeving.

Nog meer horeca voor Gordon

In april 2018 kondigde Gordon zijn nieuwste concept aan op Instagram met een foto van het logo van ‘The Toast Club’. Hij vertelde er enthousiast bij: ‘Wederom een geweldige stap gezet in mijn horeca avontuur! Binnenkort op een geweldige locatie in Amsterdam een nieuw concept. The place to be voor heerlijke tosti’s en hamburgers. Ja ook vega en vegan opties. Alweer een droom die uitkomt. The Toast Club. Hou mijn social media in de gaten voor de exacte openingsdatum’, besluit hij.

De locatie van de nieuwste zaak van Gordon wordt Amsterdam, adresgegevens zijn nog niet bekend.

Gordon vergat echter de naam te laten registreren en inmiddels is iemand anders met de domeinnaam The Toast Club aan de haal gegaan, meldt Shownieuws. Wat er nu gaat gebeuren is nog onduidelijk. Even was sprake om de zaak om te dopen tot The Toast Room, maar dit lijkt weer te veel op The Roast Room naast de Rai in Amsterdam van Michiel en Saskia Deenik.

Naast de tosti zaak is Gordon ook nog bezig met een restaurant langs de A4, ten hoogte van de afslag Den Haag Zuid. Hij wil hier gezond fastfood gaan verkopen. De naam van deze zaak wordt Blushing healty fastfood. Het wordt een drive-thru en de verwachte openingsdatum is februari 2019. De locatie heet foodpark Harnasch.

Het horeca-avontuur van Gordon begon in 2014 met de opening van zijn eerste Blushing in Blaricum. Gordon noemt zijn Blushing een ‘healthy koffie- en thee salon met ‘low-sugar’ beleid. Van elke verkoop die we bij Blushing doen 0,5 cent naar het Diabetes Fonds,’ zei Gordon, zelf suikerpatiënt, bij de opening van zijn eerste vestiging van Blushing. Nu vier jaar geleden.

Misset Horeca bij u op de deurmat?

Reageer op dit artikel