Sergio Herman kookt in pop-up theater Studio 100

Sergio Herman kookt in pop-up theater Studio 100

Sergio Herman kookt vanaf 7 oktober 2018 voor de Churchill Club. Dit is een tijdelijk restaurant in het Studio 100 pop-up theater in Puurs (B). Herman maakt voor het theater-restaurant een classic vijfgangen menu geïnspireerd op geliefde smaken van Winston Churchill.

Volgens een persverklaring van Studio 100 wordt de Churchill Club een ‘ultieme VIP formule van de nieuwe theatersensatie 40-45. De club tilt de beleving ook op culinair vlak naar het hoogste niveau. Men geniet er van een bijzonder welkom, beleeft de voorstelling vanaf de eerste rijen en geniet voor en na de musical van het beste wat Sergio Herman te bieden heeft.’

De Churchill Club combineert de voorstelling met een culinaire hommage aan naamgever Churchill. Er is in samenwerking met de partners Mastermeubel, Maes Inox, Belgocatering en Accessori een lounge en restaurant gecreëerd in de look en feel van de jaren 40, een plek waar Winston Churchill zich meer dan thuis gevoeld zou hebben. Alles is uitgevoerd met een afwerkingsniveau dat in niks moet onderdoen voor gerenommeerde restaurants.

In dit kader genieten de bezoekers van wat Sergio Herman verbindt met Winston Churchill: het talent van de meester-schilder. Churchill houdt het bij landschappen. Herman bij smaakexplosies die hij als geen ander omrandt met een gouden lijst.

Churchill Club van Sergio Herman en Studio 100

In de Churchill Club willen Sergio Herman en Gert Verhulst eer betonen aan de Britse eerste minister die verdomd goed wist hoe belangrijk de culinaire omkadering was bij politieke en diplomatieke onderhandelingen.

De Churchill Club is ook vernoemd naar de acht piepjonge Deense studenten die, met hun gelijknamige verzetsgroep, ten noorden van Jutland 25 sabotagedaden uitvoerden tegen de Duitse bezetter. Eigenzinnige, onvervaarde lefgozers: onvoorspelbaar en doortastend. Creatief en rebels.
Laat die predicaten nu ook treffend zijn voor sterren-chef Sergio Herman: eigenzinnig en onvoorspelbaar. Creatief en rebels.

Sergio Herman: ‘Werken met gepassioneerde mensen is wat ik het liefste doe. Ik ben dan ook erg blij dat Gert Verhulst me gevraagd heeft om in dit unieke project te stappen. De passie spat ervan af! Diezelfde passie zal je ook proeven in de gerechten die ik speciaal voor onze gasten minutieus zal samenstellen’.

Gert Verhulst: ‘Op alle vlakken gaat Studio 100 met de spektakel-musical 40-45 weer een stapje verder. Het technisch concept, inclusief rijdende tribunes en hoofdtelefoons, is een absolute wereldprimeur. Ook op gastronomisch vlak en in VIP-beleving willen we het allerhoogste niveau doortrekken. We hebben VIP-formules ontwikkeld voor elk budget en elke beleving. Naast een uitgebreid en kwalitatief VIP-aanbod met receptie of walking diners, ontwikkelden we samen met Sergio Herman de ultieme VIP-formule: de Churchill Club. Ik ben heel trots dat Sergio mee zijn schouders onder dit mooie project wil zetten. Hij behoort immers tot de absolute top in zijn vak. Het wordt een unieke ervaring.’

Verhaal 40-45

40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis.

De voorstelling loopt in ieder geval tot januari 2019 maar zal waarschijnlijk nog wel een aantal keer verlengd worden. Een ticket voor de Churchill Club, inclusief kaarten voor de voorstelling kost 499 euro.

Gasten krijgen hiervoor volgende:










>> Abonnee worden van Misset Horeca?