nieuws

Cotazur (voormalig Rosso) naar nieuwe locatie in Rotterdam

Restaurant 781

Restaurant Cotazur by Rosso van Hans Veerman en Edwin van Leeuwen in Rotterdam heeft begin januari 2019 de deuren geopend. Restaurant Rosso zat twintig jaar op het Westelijke handelsterrein in Rotterdam, maar heet nu Cotazur by Rosso en is gevestigd op een nieuwe locatie in Kralingen.

Cotazur (voormalig Rosso) naar nieuwe locatie in Rotterdam

Op Facebook schrijft het team: ‘De sfeer van onze nieuwe zaak wordt ontspannen, laagdrempelig maar uiteraard wel heel stijlvol.’

Het pand waar vroeger het café Boerengat gevestigd was, is volledig verbouwd en gerenoveerd en biedt plaats aan circa 70 gasten in het restaurant- en bargedeelte. Het interieur kreeg een totaal andere look and feel, waarin de mediterrane kleuren groen en blauw werden gecombineerd met metaalkleuren en industriële accenten. Wiesa Styling nam het interieur van Cotazur voor haar rekening. De gehele metamorfose is gefilmd door het programma Bubbels & Gloss van RTL 4 (binnenkort te zien).

‘Hotspot van Kralingen’

Het restaurant moet de hotspot van Kralingen worden waar iedereen elk moment van de dag kan binnenlopen en smullen van absolute topgerechten die betaalbaar zijn. Op de kaart staan Franse bistro gerechten in een modern jasje. Gasten kunnen er terecht voor zowel lunch als diner.

Over Rosso

Herman den Blijker was vroeger eigenaar van Rosso. Hans Veerman nam het restaurant in 2008 van hem over. Rosso in Rotterdam maakte in december 2013 een doorstart na faillissement.

Reageer op dit artikel