nieuws

My Kitchen is Your Kitchen met Agus Hermawan

Restaurant 698

Op zaterdag 2 maart zet De Tropen-chef Hans Ribbens samen met Ron Gastrobar’s chef Agus Hermawan de Indonesische keuken in het zonnetje tijdens My Kitchen Is Your Kitchen.

My Kitchen is Your Kitchen met Agus Hermawan
Agus Hermawan

In De Tropen café-restaurant aan het Amsterdamse Oosterpark presenteren zij samen met twee andere Gastrobar-chefs een 5-gangen walking-dinner voor liefhebbers van een Bourgondische avond uit met goede muziek, een boel gezelligheid en lekker Indonesisch eten.

Ambassadeur van de Indonesische keuken

Door kenners, waaronder Ron Blaauw zelf, wordt Agus Hermawan gezien als de beste Indonesische chef in Europa. Dankzij zijn uitzonderlijke kookkunsten is hij dan ook door de Indonesische minister van Toerisme verkozen tot Ambassadeur voor de Indonesische Keuken in Nederland. Agus – hoofdchef van alle Ron Gastrobar Indonesia locaties in Nederland – en De Tropen-chef Hans Ribbens slaan op 2 maart de handen ineen samen met twee andere Gastrobar-chefs: Donny van Norde van Bistrobar Indonesia in Haarlem en Tim Jansen van Ron Gastrobar Indonesia Downtown in Amsterdam.

Howard Komproe, Kenny Mixen en Mike Risk

My Kitchen is Your Kitchen

Hans Ribbens

Per gang worden de chefs op geheel eigen – humoristische – wijze door komiek en food-lover Howard Komproe ondervraagd over de gerechten, zodat jij precies weet wat je eet en wat daar zo bijzonder aan is. Vervolgens zal hij als zijn alter ego DJ Kenny Mixen wat plaatjes ter gehore brengen. De avond wordt swingend afgesloten door DJ Mike Risk.

My Kitchen is Your Kitchen

Bij My Kitchen is Your Kitchen nodigt Tropen-chef Hans Ribbens ieder seizoen een gast-chef uit. Zo heeft Agus Hermawan al eens eerder een fantastische avond verzorgd, evenals de andere gast-chefs bij de eerdere edities: Francis Tavarez van Shanghai Bistro, Ramon Beuk van Food Emotions en Patrick Stolker van Ron Gastrobar Oriental.