Feestelijke opening Hanos Hengelo

Feestelijke opening Hanos Hengelo

Op maandag 20 mei zijn de deuren geopend van de nieuwste Hanos-groothandel aan de John Maynard Keynesstraat 10 in Hengelo. Het is de 27e Hanos-vestiging. Een bijzondere vestiging, met een Twentse twist.

De officiële opening van Hanos Hengelo wordt verricht door de burgemeester van Hengelo, de heer Schelbergen. Gastvrouw op deze dag is Nicolette van Dam. Zij zal belangstellenden meenemen in de diverse onderdelen van het programma. In het culinair theater staan gedurende de dag diverse gerenommeerde chefs op het podium.

  • Thérèse en Jonnie Boer van De Librije*** vertellen het verhaal van hun nieuwe concept Brass Boer Thuis en reiken de prijzen
    uit bij de kookwedstrijd Jong Twente Kookt.
  • Lars van Galen, SVH Meesterkok van ’t Lansink* vertelt over de filosofie van zijn keuken en verzorgt een nosing & tasting van een
    signatuurgerecht.
  • Erik de Mönnink, SVH Meesterkok van De Swarte Ruijter* vertelt over de filosofie van zijn keuken en verzorgt een nosing & tasting van een
    signatuurgerecht.
  • Dyan Tjon, van barblog.nl vertelt alles over de laatste trends op het gebied van cocktails en longdrinks.
  • Hidde de Brabander, Meester Patissier laat zien hoe inspirerend werken met chocolade kan zijn.
  • Bart de Gans, patissier en chocolatier verzorgt een creatieve presentatie: Boutique Patisserie.

Gasten kunnen de hele dag genieten van meer dan 100 culinaire proeverijen. De FoodXperience-chefs zorgen voor een culinaire wereldreis.

Hanos Hengelo

Bij Hanos Hengelo is het grootste assortiment voor food professionals onder één dak te vinden. Food, non-food en heel veel vers. Met meer dan 100.000 producten, versafdelingen, een grand café en een culinair theater is Hanos Hengelo klaar voor de toekomst. Het pand is volledig nieuw gebouwd en bestaat uit twee verdiepingen van samen ruim 17.000 vierkante meter met horecabenodigdheden.

Enkele facts & figures

  • meer dan 17.000 m² horecabenodigdheden
  • ruim 100.000 artikelen op voorraad
  • meer dan 16.000 versartikelen
  • ruim 1.100 verschillende wijnen en 1.000 soorten gedistilleerd
  • ruim 750 soorten kaas
  • meer dan 3.200 delicatessen
  • meer dan 10.000 non-food artikelen
  • vele culinaire activiteiten