nieuws

Recordaantal restaurants voor Dining with the Stars 2019

Restaurant 1696

Recordaantal restaurants voor Dining with the Stars 2019

Een recordaantal van 100 restaurants doet mee aan de actieweek Dining with the Stars. De prijs voor een viergangenlunch is 42,50 euro, voor een vijfgangendiner betalen gasten 52,50 euro. De actie start op 17 juni en duurt tot 3 juli 2019. In 2018 deden 88 restaurants mee aan Dining with the Stars.

Niet alle honderd deelnemers aan Dining with the Stars 2019 zijn in bezit van een of meerdere Michelinsterren. Vorig jaar heeft organisator Dining City een nieuwe categorie toegevoegd: veelbelovende restaurants. Onder hen bijvoorbeeld drie Amsterdamse restaurants: Le Garage, Envy, Lars Amsterdam. In Haarlem betreft het De Zeeuw. Zij staan in de selectie met de toevoeging Veelbelovend, of Gault Millau. Andere voorbeelden zijn Auguste in Maarssen, Bij Robbert in Bodegraven, 6& 24, Puur Zee en Fizzy.

Ook Olivijn* in Haarlem van Menno Post doet mee, evenals Wiesen* in Eindhoven, Voltaire* (Parc Broekhuizen, Leersum), Amarone* Rotterdam en De Rozaria* in Helmond. Dit restaurant stond vorig jaar nog in de lijst onder de noemer Veelbelovend en kreeg eind 2018 van Michelin een ster.

Dining with the stars 2019

Fred** Rotterdam

Prijzen wisselen

De reservering is inmiddels gestart voor Dining with the Stars 2019. Prijzen variëren behoorlijk en wijken af van de standaard 42,50 euro voor een lunch van vier gangen en 52,50 voor een diner van vijf gangen.

 • Amsterdammertje* 62,50 vijf gangen diner
 • Parkheuvel** 79,50 vijf gangen diner
 • Bokkedoorns** 89,50 vijf gangen diner
 • Fred**, 79,50 vijf gangen diner
 • FG**, 82,50 vijf gangen diner
 • Basiliek*, 45 vijf gangen diner
 • Joelia*, 62,50 vijf gangen diner
 • Merlet* 75 vijf gangen diner
 • Posthoorn* 65 vijf gangen diner
 • De Leuf*, 59,75 vijf gangen diner
 • Moshik**, 115 vijf gangen diner
 • Nonnetje**, 85 vijf gangen diner
 • Brienen*, 59,50 vijf gangen diner

In 2018 werd Dining with the Stars voor het eerst uitgebreid met de categorie ‘veelbelovende restaurants’. Vorig jaar (2018) deden 88 restaurants mee. De website van de actie is deze editie geheel vernieuwd.

>>> Meer over actieweken

Schrijf gratis in voor thema updates van Misset Horeca

Misset Horeca stuurt regelmatig updates per mail over belangrijke thema’s voor de ondernemer: interieur, personeel, terras, koffie, bier en ook voor starters hebben we een update.
Ze bevatten trends, kennisartikelen, nieuws, handige tips en inspiratie van collega’s.
Schrijf je gratis in!