Vincent de Cloet en Jules Ex introduceren Dinner at Vinnies

Vincent de Cloet en Jules Ex introduceren Dinner at Vinnies
Fotocredits: Jasper Faber

Horecaondernemers Vincent de Cloet en Jules Ex introduceren Dinner at Vinnies aan de Scheldestraat 45.

Het concept is simpel. Een vast, per week wisselend menu, bestaande uit voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert. Gekookt wordt er door Vincent en Jules zelf, enkel met dagverse streekproducten uit het seizoen die worden geleverd door lokale leveranciers.

Vinnies

Jules Ex (37) en Vincent de Cloet (36) openden in 2012 hun eerste locatie, Vinnies aan de Haarlemmerstraat 46. Het ontbijt- en lunchconcept ontstond uit een gedeelde passie voor goed eten en een gelijkgestemde visie. Vincent werkte eerder als (chef)kok bij onder andere The French Café, Azur Bleu en George WPA, Jules deed zijn ervaring op bij onder andere RainaRai, kookte als chef bij restaurant van Harte en werkte daarnaast ook bij George WPA en The French Café.