Thuisbezorgd.nl steunt restaurants met kostenverlaging maaltijdbezorging

Thuisbezorgd.nl steunt restaurants met kostenverlaging maaltijdbezorging

Thuisbezorgd.nl komt met nieuwe maatregelen om restaurants te ondersteunen, naar aanleiding van de aankondiging van de regering om de horeca de komende maand in zijn geheel te sluiten. De kosten voor gebruik van het platform voor restaurants gaan omlaag om bezorgen voor hen aantrekkelijk te maken.

Veel restaurants die zijn aangesloten bij Thuisbezorgd.nl heeft zijn omzet de afgelopen maanden met bijna 50 procent zien groeien, claimt het bedrijf. Het bezorgplatform realiseert zich echter ook dat er veel restaurants zijn waarvoor de situatie helaas minder rooskleurig is: restaurants die normaal gesproken slechts een deel van hun omzet halen uit maaltijdbezorging en dus voor het grootste deel afhankelijk zijn van tafelreserveringen, of afhaalbestellingen.

Juist voor deze groep wil Thuisbezorg de drempel om over te gaan op maaltijdbezorging wegnemen door middel van verlaging van de (instap)kosten.

Het nieuwe ondersteuningspakket voor restaurants bestaat uit:

  • Een korting van 25 procent op de Scoober commissie. Scoober is de eigen bezorgdienst van Thuisbezorgd, waar bezorgers een dienstverband hebben en verzekerd zijn. De bezorging zelf wordt hierdoor zo goed als kosteloos voor de aangesloten restaurants.
  • 0 procent commissie voor nieuwe restaurant aanmeldingen
  • De commissie voor afhaalbestellingen, welke in maart al tijdelijk afgeschaft was, blijft 0%.

Deze maatregelen gaan per direct in en blijven van kracht tijdens de sluiting van de horeca in de komende maand.

Tevens zet Thuisbezorgd.nl in op:

  • Versnelde uitbreiding van de huidige Scoober steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Almere, Den Bosch, Enschede, Leiden, Maastricht en Tilburg. Op zeer korte termijn worden Breda, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Amersfoort toegevoegd. Nijmegen start reeds vandaag.
  • Uitbreiding bezorg gebieden in een aantal van de huidige steden.
  • De werving van honderden extra bezorgers en ondersteunend personeel.