video

Het bakken van millefeuille

Restaurant

Nee, het is geen geintje. De ‘Quadruple Bypass Burger’ bevat maar liefst 8000 calorieën. Het restaurant Heart Attack Grill in de plaats Tempe in de Amerikaanse staat Arizona serveert de deze burger met cola of een biertje en een portie frites, gebakken in dierlijk vet.

Het bakken van millefeuille

De burger bestaat onder andere uit vier hamburgers, diverse lagen spek en veel kaas. Deze worden aan tafel gebracht door dames in een sexy verpleegsteroutfit. Kun je na het eten niet meer lopen, dan wordt je in een rolstoel naar buiten gebracht.Wie een kleinere burger wil kan er ook terecht, want Heart Attack Grill serveert ook de Single, Double en Triple Bypass Burger. Ook goed voor groot aantal calorieën.

In diskrediet
Het restaurant trekt veel aandacht in Amerika. Zo is een verpleegstersorganisatie boos omdat het restaurant het beroep van verpleegster in diskrediet brengt.

Vet en groot zijn weer ‘hot’ in de Verenigde Staten. Zo richt Burger King zich met Mega-burgers op ‘echte’ mannen en ook andere ketens durven hun gerechten weer te ’supersizen’.

Reageer op dit artikel