Downloads

Hoe start je als ondernemer?

Een goed idee en een leuk concept is de basis voor een goedlopende en winstgevende onderneming. Echter, zonder goede bedrijfsvoering, administratie en boekhouding zal jouw onderneming niet lang kunnen voortbestaan. Begin goed en zorg dat je alles in één keer op orde hebt. Met de checklist voor startende horecaondernemers is dat makkelijker dan je denkt!
» Vraag nu de complete checklist gratis aan…

 


Tien tips voor optimale aankleding van een evenement

Sfeervolle tafels, feestelijke buffetten, cocktailparty’s: iedere gelegenheid vraagt om een andere sfeer, aankleding en benadering.

In deze whitepaper geven wij tien aandachtspunten voor een optimale aankleding om zo tijdens ieder event de juiste stemming te creëren.

» Vraag nu de gratis whitepaper aan: tien tips voor aankleding…

 


Promoot je bedrijf online

Je hebt als horeca ondernemer een goed beeld van de doelgroep en een heldere website. De basis is op orde. Maar nu. Je wilt meer websitebezoekers zonder daarvoor (al teveel) te betalen. En dan wil je deze bezoekers omzetten naar betalende klanten. Hoe doe je dit? Waar begin je?

» Maak betalende klanten van je websitebezoekers…


Meer rendement halen uit je website

Je hebt als horecaondernemer een website. Één van de belangrijkste doelen van de site is nieuwe klanten werven. Je wilt er meer uithalen. Ook wil je dat de website beter wordt gevonden door (potentiële) klanten. Maar hoe doe je dat en waar begin je?


» Snel resultaat in 7 simpele stappen…


Hoe creëer je met tafel-aankleding de juiste sfeer?

Ieder seizoen vraagt om een andere menukaart, maar ook een nieuwe aankleding van uw bedrijf hoort daar natuurlijk bij. De juiste sfeer in het bijbehorende seizoen is essentieel om iedere bezoeker zich thuis te laten voelen. Gelukkig hoeft zo’n aankleding helemaal niet heel moeilijk te zijn.

» Tips voor een trendy aankleding…


Hoe breng je duurzaamheid en mindfullness in het restaurant?

Steeds meer gasten waarderen het als horecaondernemers in de aankleding van hun restaurant rekening houden met duurzaamheid en mindfullness. Hoe kun je daar als horecaondernemer het beste op inspelen? Karin Nyhuis, Design Development Manager bij Duni, geeft tips & trucs.

» Download gratis deze whitepaper

 


Hoe verdien je geld aan melkkoffies?

melkkoffiesKoffie met melk is een margerijk product en het biedt dan ook kansen voor horecaondernemers. Het kost echter tijd en vergt ervaring om melk op de juiste manier op te schuimen. En wat is eigenlijk die juiste manier? Wat zijn de allernieuwste trends? Alle antwoorden vind je in deze zeer uitgebreide whitepaper.

» Download gratis deze whitepaper

 

 


Optimaal contact met jouw gasten: zó pak je dat aan!

gastcontactGasten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week actief. Organisaties moeten tegenwoordig dus altijd en overal bereikbaar zijn: telefonisch én online. Hoe regel je dat en wat zijn de do’s-and-don’ts?

» Download gratis deze whitepaper

 

 


Waarom tijdregistratie

tijdregistratie2Tijdregistratie is een belangrijke schakel in de automatisering binnen de organisatie. Maar tijdregistratie kan ook een gevoelig onderwerp zijn, waarover binnen organisaties op verschillende manieren wordt gedacht. Het e-book Waarom tijdregistratie geeft inzicht in de verschillende redenen waarom organisaties overgaan op tijdregistratie. Het boek is een uittreksel van de eerder verschenen uitgave De nieuwe kijk op tijdregistratie.

» Download gratis deze whitepaper

 

 


Meer succes met wifi in de hotelbranche

wifiHotels schatten de waarde van een goedwerkende wifi-verbinding vaak verkeerd in, blijkt uit het onderzoek van Netgear. Een gemiste kans want een goed werkend draadloos netwerk levert geld op. Hotelgasten die tevreden zijn over de wifi geven veel meer geld uit dan ontevreden gasten.

» Download deze whitepaper gratis

 


Info over whitepapers en content marketing: