Downloads

Haal het maximale uit de combisteamer

Hoe bespaar je op personeelskosten maar krijg je toch een betere kwaliteit? Haal het maximale uit de combisteamer! Chef-kok Alain Adriaanse vertelt in deze whitepaper over zijn aanpak. Met: zeven tips om de combisteamer optimaal in te zetten.

» 7 tips om het maximale uit de combisteamer te halen

 


Hoe start je als ondernemer?

Een goed idee en een leuk concept is de basis voor een goedlopende en winstgevende onderneming. Echter, zonder goede bedrijfsvoering, administratie en boekhouding zal jouw onderneming niet lang kunnen voortbestaan. Begin goed en zorg dat je alles in één keer op orde hebt. Met de checklist voor startende horecaondernemers is dat makkelijker dan je denkt!

» Vraag nu de complete checklist gratis aan…

 


Tien tips voor optimale aankleding van een evenement

Sfeervolle tafels, feestelijke buffetten, cocktailparty’s: iedere gelegenheid vraagt om een andere sfeer, aankleding en benadering.

In deze whitepaper geven wij tien aandachtspunten voor een optimale aankleding om zo tijdens ieder event de juiste stemming te creëren.

» Vraag nu de gratis whitepaper aan: tien tips voor aankleding…

 


Promoot je bedrijf online

Je hebt als horeca ondernemer een goed beeld van de doelgroep en een heldere website. De basis is op orde. Maar nu. Je wilt meer websitebezoekers zonder daarvoor (al teveel) te betalen. En dan wil je deze bezoekers omzetten naar betalende klanten. Hoe doe je dit? Waar begin je?

» Maak betalende klanten van je websitebezoekers…


Meer rendement halen uit je website

Je hebt als horecaondernemer een website. Één van de belangrijkste doelen van de site is nieuwe klanten werven. Je wilt er meer uithalen. Ook wil je dat de website beter wordt gevonden door (potentiële) klanten. Maar hoe doe je dat en waar begin je?


» Snel resultaat in 7 simpele stappen…


Hoe creëer je met tafel-aankleding de juiste sfeer?

Ieder seizoen vraagt om een andere menukaart, maar ook een nieuwe aankleding van uw bedrijf hoort daar natuurlijk bij. De juiste sfeer in het bijbehorende seizoen is essentieel om iedere bezoeker zich thuis te laten voelen. Gelukkig hoeft zo’n aankleding helemaal niet heel moeilijk te zijn.

» Tips voor een trendy aankleding…


Hoe breng je duurzaamheid en mindfullness in het restaurant?

Steeds meer gasten waarderen het als horecaondernemers in de aankleding van hun restaurant rekening houden met duurzaamheid en mindfullness. Hoe kun je daar als horecaondernemer het beste op inspelen? Karin Nyhuis, Design Development Manager bij Duni, geeft tips & trucs.

» Download gratis deze whitepaper

 


 

Info over whitepapers en content marketing: