Van der Valk Lelystad ontvangt eerste gasten

Van der Valk Lelystad ontvangt eerste gasten

Van der Valk Lelystad heeft op 10 augustus 2022 haar eerste gasten ontvangen. Het gloednieuwe hotel ligt naast Lelystad Airport.

Van der Valk Hotel Lelystad heeft 147 hotelkamers: van comfort kamers tot suites. Al hotelkamers zijn uitgerust met koffie - en thee faciliteiten, een badkamer met bad of regendouche, een kluisje, Smart TV & Netflix, een mini-koelkast, en wifi.

Live cooking en welness

Van der Valk Leystad heeft een à la carte en live cooking restaurant, een wellness-ruimte, fitness en zwembad en een Skybar op de 16de etage. Met het eigen businesscenter wordt Van der Valk Hotel Lelystad omschreven als de perfecte locatie voor elk evenement met haar multifunctionele zalen.

Van der Valk Lelystad

Danielle van den Nieuwenhuijzen, kleindochter van Gerrit van der Valk en haar partner Naud Hunink hebben samen de verantwoordelijken van Van der Valk Hotel Lelystad: ‘Dit nieuwe hotel wordt dé ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke als leisure bezoeken aan de Flevopolder en Lelystad', zo zei ze eerder over de plannen van het hotel. 'Met als trekkers het nabije Lelystad Airport, het natuurgebied Oostvaardersplassen, het aangrenzende Natuurpark Lelystad, museale attracties als Aviodrome, Nieuw Land Erfgoedcentrum en Bataviawerf en fashion outletcenter BataviaStad’.