Jasper Kessels nieuwe directeur horeca AB InBev Nederland

Jasper Kessels nieuwe directeur horeca AB InBev Nederland

Jasper Kessels startte in 2017 bij de bierbrouwerij en was sinds 2020 eindverantwoordelijk voor het Nederlandse retailkanaal.

Jasper Kessels (36) volgt Michele van Spilbeeck op, die na ruim 4 jaar in het Nederlandse horecateam in een andere rol zal starten bij de internationale brouwer.

In 2017 startte Kessels bij InBev als key account manager Ahold. Daarna werd hij in 2019 eindverantwoordelijk voor het Trade Marketing team in Nederland. Begin 2020 maakte hij de stap naar directeur retail, waar hij verantwoordelijk werd voor het gehele retailkanaal in Nederland.

Jasper Kessels: 'Volg horeca al jaren'

In een reactie laat Kessels weten 'enorm trots te zijn om te starten als eindverantwoordelijke voor het Nederlandse horecakanaal.'

Al jaren volg ik de ontwikkelingen in de horeca op de voet. Nederland kent een prachtig en divers horecalandschap en het is positief te zien dat de horeca na een aantal uitdagende jaren weer bloeit. Ik kijk ernaar uit om onze diverse horecarelaties te gaan ontmoeten en samen verder te bouwen aan het prachtige Nederlandse horecalandschap.'