Opening Bar Stroom in voormalig zwembad: 'Circulair, verspillingsvrij en plant-based'
Bar Stroom in Rotterdam opent de deuren in de voormalige wildwaterbaan van het Tropicana-zwembad. Gasten kunnen er vanaf 19 april terecht voor lokaal...
Op deze pagina vind je verzamelingen van artikelen over alles wat te maken heeft met bedrijfsvoering. Denk hierbij aan tips voor het werven en aannemen van nieuwe medewerkers, uitlegartikelen over wet & regelgeving en alles over het succesvol exploiteren van een horecazaak. Direct hieronder vind je een uitgelichte selectie door de redactie.
Bar Stroom in Rotterdam opent de deuren in de voormalige wildwaterbaan van het Tropicana-zwembad. Gasten kunnen er vanaf 19 april terecht voor lokaal...
Ook in de afgelopen maand gingen er weer horecazaken failliet, of besloten ondernemers zelf te stoppen met hun bedrijf. Misset Horeca publiceert...
Na tien vestigingen in Zuid-Holland is franchiseformule Pannenkoe klaar voor uitbreiding in de rest van het land. Het concept van Joost Suijten...
Een beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst wordt opgesteld wanneer werknemer en werkgever samen besluiten de arbeidsovereenkomst te...
Zondag 16 juni trapt het Nederlands elftal af op het EK Voetbal in Duitsland. Ook de horeca kan profiteren van het evenement door de wedstrijden uit...
De droom om een horecabedrijf te starten, blijft ook in uitdagende tijden voor velen springlevend. Die droom start met een ondernemingsplan, ook...
Er is veel te doen rondom de huurprijsindexering van commerciële bedrijfsruimtes in 2023, die aanzienlijk hoger was dan gebruikelijk vanwege...
Maggy Stroes en Janneke Eerbeek van horeca-adviesbureau De succes brigade geven 10 tips om de omzet en winst van jouw horecazaak te verhogen.
Waar prognoses een hoopvol beeld schetsen voor een geleidelijke daling van de inflatie tegen het einde van het jaar, worden hotels in Nederland...
Melle Schellekens bestempelt zichzelf als creatieve ondernemer. Hij zette verschillende bedrijven op zoals The Good Roll en The Good Wine waarmee hij...
De ramadan is de jaarlijkse vastenmaand van praktiserende moslims. Als werkgever ben je je werknemers tijdens de ramadan geen extra...
Na tien vestigingen in Zuid-Holland is franchiseformule Pannenkoe klaar voor uitbreiding in de rest van het land. Het concept van Joost Suijten...
Restaurant Troef in Amsterdam kende een superstart. Goede recensies in de krant, steevast een volle zaak, met personeel dat loyaal is vanaf het...
Het kunstmatige eiland Pampus in het IJmeer voor Amsterdam is onderdeel van de op de Unesco Werelderfgoedlijst prijkende 'De Stelling van Amsterdam'...
Ariane van Mancius opende als eerste in Nederland een true price café om de 'onzichtbare kosten' van koffie, thee en sap inzichtelijk te maken. De...