Chef-kok Diego Buik opent Smash in Rotterdam

Chef-kok Diego Buik opent Smash in Rotterdam

De crowdfunding was al succesvol, maar nu is de nieuwe burgerzaak van chef-kok Diego Buik echt open. Hotspot Smash zit onder bioscoop Pathé aan het Schouwburgplein in Rotterdam.

Bar Smoke uit Groningen verovert titel 'Beste burger van de Benelux'

Bar Smoke uit Groningen verovert titel 'Beste burger van de Benelux'

Nederlandse winst voor Bar Smoke uit Groningen. Tijdens de BBB-beurs in het MECC Maastricht won zijn team de titel 'Beste burger van de Benelux 2024'.

Hard Rock Café kroont Pittsburgh burger tot beste burger ter wereld

Hard Rock Café kroont Pittsburgh burger tot beste burger ter wereld

De Amerikaanse Pittsburgh burger is de beste ter wereld. Althans, binnen de keten van van alle Hard Rock Cafe's wereldwijd. Dat blijkt na een interne competitie. Van de vijf finalisten uit Pittsburgh, Boekarest, Gramado, Kathmandu en Bengaluru kwam de Amerikaan als winnaar uit de bus.

Diego Buik met een Vegan Smashburger

Diego Buik opent nieuwe zaak in bekend pand na crowdfunding

Smash Burgers van Diego Buik heeft succesvol het minimale doelbedrag van €75.000 opgehaald met crowdfunding om de opening van hun flagship store in Rotterdam te realiseren. Op korte termijn gaat Smash open in het iconische pand van Pathé aan het Schouwburgplein in Rotterdam.

Diego Buik met een Vegan Smashburger

Hamburgerkoning Diego Buik over het succes van de smashburger: 'Terug naar de basis'

Geplette hamburgers schieten als paddenstoelen uit de grond. Althans, horecazaken die ze verkopen. Alleen al de afgelopen maand openden er nieuwe vestigingen met de smashburger op de kaart in Utrecht, Amersfoort en Amsterdam. Hamburgerkoning Diego Buik verklaart het succes van deze burger.

Ferry van Reede, adviseur bij Eurofins Bureau de Wit (links): 'Horeca moet per batch onderzoeksresultaten tonen.'

Rosé hamburgers serveren: de risico's en verplichtingen

Het is een misvatting dat alle rundvleesproducten eenvoudig rosé geserveerd kunnen worden. Bij een biefstuk gaat dat over het algemeen prima. Maar een hamburger rosé serveren, is een ander verhaal. Daar zijn grotere risico's aan verbonden. Terwijl de consument er wel steeds vaker naar vraagt. 'Maar de basiskennis om dit goed te doen blijft wat achter,' stelt Ferry van Reede van Eurofins Bureau de Wit.