Sterchef Tim van der Molen over zijn menukaart: 'Mijn manier van koken is een flinke...
Complexe bereidingen maar eenvoudig ogende gerechten waarin alle ingrediënten tot hun recht komen; dit is de signatuur van Tim van der Molen van...
Complexe bereidingen maar eenvoudig ogende gerechten waarin alle ingrediënten tot hun recht komen; dit is de signatuur van Tim van der Molen van...
Keuzevrijheid voor gasten en inspiratie voor de nieuwe generatie koks; dát is volgens chef-kok Margo Reuten van restaurant Da Vinci* de kracht van...
Tijdens een lunch bij restaurant De Dyck in Woubrugge werden twee nieuwe leden van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland geïnaugureerd.
In de wereld van voeding en welzijn wordt de term 'brainfood' steeds prominenter, ook in de horeca. Zo staan er speciale bowls prominent op het menu...
D'Ald Herberch in Gaastmeer serveert een 'zero waste'-menu: een maaltijd gemaakt met lokale groenten en fruit die niet de goede vorm hebben, brood...
Horecajournalist Bianca Roemaat en horeca-adviseur Petra Venekamp zijn gespecialiseerd in het verbeteren van menukaarten. Door extra aandacht te...
Het loont voor horecaondernemers om verspilling in de keuken tegen te gaan. Niet alleen als het gaat om de inkoopkosten, maar ook om duurzamer te...
Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme...
Frietjes, pannenkoeken of een pizza blijven populair in het kindermenu. Maar ook de kleinste gasten willen bij een restaurantbezoek wat te kiezen...
Wat zet je op de menukaart van je winterterras? Misset Horeca verdiepte zich in de trends voor gerechten op het winterterras en zette tips op een rij.