Alles over Nieuwe medewerker

VCHO luidt noodklok om toekomst Aziatische horeca veilig te stellen 

VCHO luidt noodklok om toekomst Aziatische horeca veilig te stellen

Al ruim 100 jaar kunnen Nederlanders genieten van Aziatische eten. Het eerste Chinese restaurant werd in de jaren '20 van de vorige eeuw geopend in...

Hoe behoud je medewerkers tijdens het zomerseizoen: 'Zorg voor rustpunt in team'

Hoe behoud je medewerkers tijdens het zomerseizoen: 'Zorg voor rustpunt in team'

Medewerkers werven of behouden voor het zomerseizoen. Als horecaondernemer in Den Haag weet Patrick van Aller, eigenaar van Gastropub Van Kinsbergen,...

Extra verhoging minimumloon per juli van de baan

Extra verhoging minimumloon per juli van de baan

De extra verhoging van het minimumloon die de Tweede Kamer halverwege dit jaar wilde doorvoeren, gaat niet door. In de Eerste Kamer is hier geen...

Bistronoom benoemt Tyas Verburg als nieuwe chef-kok: 'Verrassen met smaakvolle ervaringen'

Bistronoom benoemt Tyas Verburg als nieuwe chef-kok: 'Verrassen met smaakvolle ervaringen'

De 28-jarige Chef-kok Tyas Verburg staat per 1 april achter de kachel bij Bistronoom in Woerden. Met het kleine à la carte menu en de...

Landgoed Lauswolt

Seb Smit terug als chef-kok bij De Heeren van Harinxma*

Seb Smit is de nieuwe executive chef van sterrestaurant De Heeren van Harinxma en Bistro Nijeholt. Na een carrière op topniveau keert de 39-jarige...

Hoe gaan horecaondernemers om met zzp'ers? 'Doe in ieder geval je huiswerk'

Hoe gaan horecaondernemers om met zzp'ers? 'Doe in ieder geval je huiswerk'

Hoe gaan horecaondernemers om met de inzet van zzp'ers? Zijn deze flexibele krachten een uitkomst en brengen ze expertise mee, of zijn ze te duur en...

KHN roept Kamerleden op voorgestelde extra verhoging minimumloon te schrappen

KHN roept Kamerleden op voorgestelde extra verhoging minimumloon te schrappen

Volgende week debatteert de Tweede Kamer over de voorgestelde extra verhoging van het wettelijk minimumloon (WML) van 1,2 procent per 1 juli 2024....

Saskia Smeenk

Saskia Smeenk nieuwe maître sommelier restaurant Daalder*

Na een korte tussenstap naar Restaurant Smit Bokkum in Volendam is Saskia Smeenk weer terug in het hoogste segment van gastronomie bij Dennis Huwaë's...

Hoe staat het ervoor met de nieuwe pensioenregeling voor de horeca?

Hoe staat het ervoor met de nieuwe pensioenregeling voor de horeca?

De Wet Toekomst Pensioenen is ingegaan per 1 juli 2023. Pensioenfonds Horeca & Catering, het pensioenfonds voor en ván alle werknemers en werkgevers...

Horecamedewerkers aannemen: wat moet je weten én doen

Horecamedewerkers aannemen: wat moet je weten én doen

Na waarschijnlijk een lange zoektocht, heb je de juiste persoon gevonden voor de vacature binnen jouw horecabedrijf. Het liefst laat je die persoon...