Bart Hoffman
Senior redacteur Misset Horeca
Schrijft voornamelijk over restaurants, chefs en creatieve ondernemers. Tips zijn altijd welkom.
Senior redacteur Misset Horeca
Schrijft voornamelijk over restaurants, chefs en creatieve ondernemers. Tips zijn altijd welkom.
Geweldig nieuws voor Sidney Schutte: zijn restaurant Cocina de Autor Los Sabos in Mexico heeft een Michelinster gekregen. Extra bijzonder is dat...
Restaurantketen De Beren opent op 23 mei zijn nieuwe vestiging in Nederweert, langs de snelweg A2, richting Maastricht.
De gemeente Groningen en Greendish gaan zes lokale horecabedrijven ondersteunen bij het verduurzamen van hun menukaart. Na een grondige meting kunnen...
Michelinbaas Gwendall Poulennec heeft in een interview aangegeven dat er op dit moment internationaal meer dan 25 inspecteurs fulltime werkzaam zijn...
Gastheer Toby Sadettan, chefs Rik Veen en Roy Schipper zijn met z'n drieën eigenaar van restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede. De gasten en de...
Jacob Jan Boerma gaat een nieuw restaurant exploiteren in een hotel in de exclusieve wintersportplaats Madonna di Campiglio, in Noord-Italië. En de...
In Eindhoven opent op korte termijn bistrobar Babette, vlak buiten het centrum, aan de Hoogstraat. Babette wordt het zusje van de zaken Le Cozy en...
Adrian Zarzo Habraken maakte in zijn allereerste jaar als chef en ondernemer al winst met zijn gelijknamige restaurant in Eindhoven. Inmiddels...
Live muziek in je horecazaak kan zorgen voor extra omzet, naamsbekendheid en gezelligheid. Maar los van de gage voor de artiesten, moet er ook...
Sergio Herman heeft van de Raad van State groen licht gekregen om zijn kookhoeve 'The Barn' te gaan realiseren in Retranchement. Daar wil Herman...