19 tips voor het creëren van een horecaconcept met impact
Met een concept je gast raken. Hoe doe je dat? Hoe creëer je een horecaconcept met impact? 19 tips van horecaechtpaar Tsibo Lin en Céline Lin-Chu....
Op deze pagina vind je verzamelingen van artikelen als het gaat over het interieur. Met tipverhalen, best practices en fotoreportages vind je er alles voor het inrichten van een keuken en zaak. Van interieurontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer. Direct hieronder vind je een uitgelichte selectie door de redactie.
Met een concept je gast raken. Hoe doe je dat? Hoe creëer je een horecaconcept met impact? 19 tips van horecaechtpaar Tsibo Lin en Céline Lin-Chu....
Na een verbouwing van bijna een jaar zijn de zeven nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, geopend....
The All Out Amsterdam is een nieuw concept waar entertainment, eten, drinken en plezier samenkomen in een Instagramwaardige setting. De oprichters...
Met een concept je gast raken. Hoe doe je dat? Hoe creëer je een horecaconcept met impact? 19 tips van horecaechtpaar Tsibo Lin en Céline Lin-Chu....
Keuze te over bij de aanschaf van een vaatwasmachine, maar hoe weet je welke machine bij je zaak past? Nog iets te vaak zien horecaondernemers de...
Een alleskunner is het, de combisteamer. Bakken, stomen, koken, regenereren: met de juiste oven of combisteamer kunnen de processen in de keuken...
Waar begin je met de inrichting van de horecakeuken? Het kan een behoorlijke puzzel zijn, zeker wanneer je een casco pand gaat betrekken. 'Het...
Na een verbouwing van bijna een jaar zijn de zeven nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, geopend....
The All Out Amsterdam is een nieuw concept waar entertainment, eten, drinken en plezier samenkomen in een Instagramwaardige setting. De oprichters...
Vier horecamannen slaan de handen ineen en openen op 26 april restaurant Harper op de Plaats in Den Haag, dat is gevestigd in een monumentaal pand...
Barstro Prins & Aap is een onlangs geopende hotspot in het boutiquehotel Andaz Amsterdam Prinsengracht. De term 'barstro' staat voor een combinatie...
Horecaondernemers moeten zich houden aan landelijk vastgelegde geluidsnormen. Maar hoe wordt het het geluidsniveau van een horecabedrijf bepaald?...
Door de hoge energieprijzen en het gebrek aan personeel wordt de energiezuinigheid en efficiëntie van ovens en steamers steeds belangrijker. Waarmee...
Hotels kunnen meeslepende omgevingen zijn met het vermogen om emoties op te roepen, stemmingen te creëren en diepe indrukken achter te laten. Met het...
'Misschien is een goede koffiemolen wel net zo belangrijk als een goede espressomachine', zegt Almar Bouw Jäger van Alleborgh, een bedrijf in Almere...