Tjade en Patty Klaver gingen van Bord'Eau** naar bistro en zijn gelukkiger dan ooit
Na jaren werken op het hoogste niveau in Hotel De L'Europe vonden Tjade en Patty Klaver het tijd om op eigen benen te staan. Onlangs opende het stel...
Na jaren werken op het hoogste niveau in Hotel De L'Europe vonden Tjade en Patty Klaver het tijd om op eigen benen te staan. Onlangs opende het stel...
Tim Dorissen gaat bij restaurant De Bokkedoorns de rol van maître op zich nemen en Barry Kleijne wordt maître-sommelier. Dorissen is al 12 jaar...
LOF, het fine-dining restaurant in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, verwelkomt Paul de Groote als chef de cuisine. De Zeeuwse chef brengt 20 jaar...
Michiel de Vries en Sjoerd Steenbeek, de oprichters van Next, kondigen de benoeming van Jaimie van Heije aan tot de nieuwe signature chef. Na...
Mark van Noord is de nieuwe chef de cuisine van Parkhotel Tjaarda. Hij begint per 1 mei aan het nieuwe baan.
De 28-jarige Chef-kok Tyas Verburg staat per 1 april achter de kachel bij Bistronoom in Woerden. Met het kleine à la carte menu en de...
Kenny Friederichs is gepromoveerd tot junior chef bij het met een Michelin ster en 16/20 in de Gault&Millau bekroonde restaurant Latour in Noordwijk...
UMH Group, onder andere bekend van de George restaurants, heeft Tom Haines aangesteld als de nieuwe corporate chef.
Arnout van der Kolk vertrekt als executive chef van het Pulitzer en wordt per 1 april als executive chef van Vineyard verantwoordelijk voor de...
Seb Smit is de nieuwe executive chef van sterrestaurant De Heeren van Harinxma en Bistro Nijeholt. Na een carrière op topniveau keert de 39-jarige...