KFC Nederland opent nieuw restaurant in Eindhoven

KFC Nederland opent nieuw restaurant in Eindhoven

KFC Nederland heeft een nieuw restaurant geopend in winkelcentrum WoenselXL in Eindhoven. Momenteel is de zaak alleen geopend voor afhalen. Wanneer de coronamaatregelen worden opgeheven, is eten in het restaurant weer mogelijk.

Collins Foods, de grootste franchisepartner van KFC Nederland: 'We zijn trots dat we ook in deze uitdagende tijden kunnen blijven groeien; dit is het vierde restaurant dat in de afgelopen anderhalf jaar wordt geopend', aldus , zegt Hans Miete, ceo van Collins Foods.

KFC Nederland: lokaal team Eindhoven

De nieuwe teamleden van het restaurant komen uit de omgeving van Eindhoven en hebben gezamenlijk een training gevolgd. 'De trainingsperiode is voor ons belangrijk: onze teamleden vormen de basis van ons succes.

We zetten ons elke dag in om er samen voor te zorgen dat gasten graag bij ons in de restaurants komen. Zoals de Colonel zeventig jaar geleden al zei: 'Everyone has a place at our table', aldus Miete. 'Het bedrijf biedt bovendien veel doorgroeimogelijkheden. Zo is bijna het hele managementteam van KFC Woensel intern, binnen KFC Nederland, doorgegroeid naar het restaurant.'

KFC Nederland

Het restaurant van KFC Woensel is van maandag tot en met vrijdag open van 11:00 tot 23:00 uur en in het weekend van 11:00 tot 24:00 uur.Er zijn 82 KFC-restaurants in Nederland en Collins Foods Limited is met 37 KFC restaurants de master franchisepartner van KFC Nederland.