Kleurrijk pannenkoekenrestaurant Hendrik na verbouwing heropend

Kleurrijk pannenkoekenrestaurant Hendrik na verbouwing heropend

Na een intensieve verbouwing heeft het pannenkoekenrestaurant Hendrik onlangs de deuren weer geopend. Met hergebruik van oude materialen is het interieur van het koetshuis in ere hersteld.

De familie van der Linden is de nieuwe uitbater van het etablissement. De familie heeft het pannenkoekenhuis in Vreeland aan de Vecht, dat dateert uit 1967, een nieuwe uitstraling gegeven, maar wel met behoud van het klassieke karakter.

Speciaal voor de kinderen bevindt zich in de tuin een wensput en wordt de fantasie van de kleine gasten op de proef gesteld om de Pannenkoek van de Maand te bedenken.

De ambachtelijke pannenkoeken worden gemaakt met meel van de lokale molen de Ruiter in Vreeland. Hendrik biedt meer dan alleen pannenkoeken. Er is een nieuwe menukaart met Hollandse klassiekers én een uitgebreide borrel- en wijnkaart.

Oudhollands karakter en instagrammable

'Veel dingen zijn veranderd, maar het huiselijke, nostalgische, oud-Hollandse van dit restaurant moest behouden blijven voor de toekomst', zegt Tjerk van der Linden.

Het nieuwe interieur is uitgesproken, kleurrijk en 'instagramable'. In elke hoek van het restaurant is weer wat anders te zien.


Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.