Hotel-restaurant The Church opent in voormalige Lutherse kerk

Hotel-restaurant The Church opent in voormalige Lutherse kerk

The Church is de naam van het nieuwe horecaconcept In de voormalige Lutherse kerk in Arnhem. Op deze locatie zat voorheen Bizar Bazar.

Bart Leussink en Janiek van den Broeck gaan met de steun van horecaexploitatiemaatschappij HIM+ The Church, wine % dine in heaven, exploiteren.

Het boutiquehotel en restaurant vallen onder The Church, maar krijgen elk een eigen rol. Samen versterken ze elkaar en zorgen ze voor een wisselwerking. Het concept gaat 17 maart open.

Bijzondere kwaliteit en aandacht

De ambitie is om zeker met het restaurant maar ook met het hotel internationale allure uit te stralen. 'Daarbij laten wij de gasten met al hun zintuigen bijzondere kwaliteit beleven en oprechte aandacht ervaren', aldus het ondernemerspaar.

‘Het is een prachtige locatie in een bijzonder pand’, geeft het jonge stel aan. ‘We willen hier het wow-effect creëren vanaf het moment dat de gasten binnenkomen in de kerk tot aan het laatste gerecht dat ze geserveerd krijgen.'

Street art

De aankleding is eigentijds en met zorg samengesteld en RoosArt heeft de street art muurschilderingen verzorgd. Leussink en Van den Broeck zijn ambitieus en willen met hun passie en vakmanschap de verwachtingen van de gasten overtreffen.