HMSHost Nederland breidt uit op Rotterdam The Hague Airport

HMSHost Nederland breidt uit op Rotterdam The Hague Airport

HMSHost Nederland, wereldmarktleider in de hospitality branche voor reizigers onderweg, breidt uit op Rotterdam The Hague Airport.

HMSHost Nederland voegt het nieuwe restaurant, ‘Grand Café Het Uitzicht’, toe aan het portfolio. Ronald Loendersloot, managing director HMSHost Nederland: 'We zijn blij dat we kunnen uitbreiden op de luchthaven en dat we hiermee onze samenwerking met Rotterdam The Hague Airport versterken. Naast onze vier andere locaties achter de douane, speelt Grand Café Het Uitzicht een belangrijke rol in ons aanbod op het vliegveld.'

Désirée Breedveld, commercieel directeur Rotterdam The Hague Airport: 'We zijn trots om onze samenwerking met HMSHost uit te breiden met de opening van Grand Café Het Uitzicht in onze passagehal. We kijken ernaar uit om onze bezoekers te verwelkomen en hen te laten genieten van het ruime aanbod en het prachtige uitzicht over het platform dat Het Uitzicht te bieden heeft.'

Grand Café Het Uitzicht, voorheen ‘De Horizon’, is dagelijks geopend. Het restaurant heeft 150 zitplaatsen en een panoramaterras, waar gasten kunnen genieten van een drankje of een maaltijd. Het café focust zich op goed, vers en lekker eten, met verschillende gerechten zoals saté, hamburgers, belegde broodjes en appeltaart.

HMSHost International – onderdeel van de Autogrill Group – is 's werelds grootste exploitant van eet- en drinkgelegenheden voor mensen die onderweg zijn. Deze horeca is te vinden op 42 luchthavens, 35 treinstations en in 7 winkelcentra, verspreid over 19 landen in Europa, India en het Midden-Oosten en Azië-Pacific. HMSHost International is nu deel van de Dufry Group.