Loetje opent in december 35e restaurant

 Loetje opent in december 35e restaurant

Loetje opent eind dit jaar een restaurant in het centrum van Hilversum. Na een grote verbouwing van een bekende horecalocatie zal Loetje in december worden geopend.

Het nieuwste restaurant van Loetje vestigt zich in de locatie aan de Kerkbrink, waarin afgelopen decennium Luno’s bar & kitchen en Roast gevestigd waren.

Grootschalige verbouwing

De komende maanden volgt eerst een grootschalige verbouwing. De ruimte van de naastgelegen kapsalon wordt bij het restaurant getrokken en het restaurant wordt helemaal opnieuw ingedeeld. Ook wordt er een nieuwe keuken geïnstalleerd.

‘We zijn heel blij dat we onze komst naar Hilversum eindelijk kunnen bevestigen, vertelt Sandra van Halderen, ceo Restaurant Company Europe, enthousiast. De bouwwerkzaamheden zijn gestart. Het wordt een prachtige locatie, met het uitgebreide restaurant, de mooie ligging in het centrum en het terras aan de Kerkbrink die in de nabije toekomst een metamorfose krijgt.’ De opening van Hilversum wordt de 35e locatie voor Loetje die deze zomer nóg twee nieuwe restaurants opent in Zeist en Maastricht. 

De bekende biefstuk van Loetje
De bekende biefstuk van Loetje

Menukaart Loetje

Al ruim 45 jaar is Loetje een begrip vanwege zijn malse ossenhaas biefstuk. Daarnaast heeft het restaurant vis, vegetarisch (waaronder een plantaardige biefstuk) en toetjes op de kaart. Ook voor koffie met gebak, lunch of een goede borrel kun je bij Loetje terecht.