Nieuw management The Harbour Club

Nieuw management The Harbour Club

Restaurantconcept The Harbour Club heeft sinds deze zomer een nieuw management team aangesteld. De installatie van het nieuwe management team is een strategische zet om de bedrijfsstructuur te versterken en de expansie van de groep te stimuleren.

Kyra Bommeljé is aangesteld als Director of Operations. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in leidende posities binnen horecabedrijven in Dubai en op de Malediven keerde zij terug naar haar thuisland en ontfermt zich nu over de day-to-day operations voor de restaurants in Amsterdam-Oost, Den Haag en Eindhoven.

The Harbour Club verwelkomt tevens Robert Raupach als marketing director en Nick ten Hove als director of food & beverage aan boord. Vanuit hun rollen zullen zij voor de gehele The Harbour Club Groep actief zijn. Raupach heeft de afgelopen ruim 7 jaar bij Holland Casino zijn sporen verdiend en Ten Hove is afkomstig van adviesbureau Van Spronsen & Partners. Samen brengen zij een schat aan ervaring mee om de ambitieuze doelstellingen te realiseren.

Bovenstaande benoemingen volgen op de eerdere aanstelling van Harbour Club oudgediende Daniel van Ettinger als Executive Chef. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de diverse keukens en zal met zijn creativiteit de menukaart van het concept constant innoveren.

Naast het aansturen van de restaurants zal het nieuwe management team zich ook richten op de groei en ontwikkeling van het The Harbour Club Theater dat in het najaar zijn 3e theaterseizoen zal ingaan. Eigenaren Richard van Leeuwen en Joost Verhoeven reageren verheugd: 'Met het aanstellen van dit nieuwe managementteam zijn we vastbesloten om onze visie te realiseren en onze inzet voor kwaliteit en innovatie te versterken.'

Het nieuwe management team kijkt er samen met de eigenaren naar uit om gezamenlijk te werken aan de verdere ontwikkeling en uitvoering van strategieën die gericht zijn op het behalen van blijvend succes.