Mezzeria Milo opent deuren in Utrecht

Mezzeria Milo opent deuren in Utrecht

Mezzeria Milo opent haar deuren in de Drieharingstraat in het centrum van Utrecht. Hier staat de beleving van het delen van kleine gerechtjes en een overvloed aan Griekse gastvrijheid centraal.

De missie van Milo is om een unieke en betaalbare borrel- en eetervaring te bieden. Gasten kunnen hier op een eigentijdse wijze genieten van Griekse invloeden. Opvallende elementen zoals prints met pauwenveren, lichtletters, pepers en een citroenboom die het plafond siert, creëren een vernieuwende sfeer. Hoewel de traditionele gerechten zoals een mixed grill niet ontbreken, heeft Milo een eigentijdse uitstraling, die afwijkt van het traditionele beeld van Griekse restaurants.

Geen vast menu

Bij Mezzeria Milo staat het delen van eten en het beleven van fijne momenten samen centraal. Hier vind je geen vast menu of specifieke gangen. Naast traditionele, bekendere gerechten zoals Moussaka, Gyros, Bifteki en gevulde wijnbladeren staan ook verschillende saganaki’s, kaviaarsalade, meerdere soorten bruschetta, courgettekoekjes en Spanakopita op de kaart. Het is een gevarieerde menukaart vol koude en warme mezedes, kleine gerechtjes om te delen.

Kevin, bedrijfsleider van Mezzeria Milo, benadrukt: 'We willen een plek creëren waar mensen samenkomen, waar altijd een extra stoel kan worden bijgeschoven, en waar gasten genieten van zowel smakelijk eten als elkaars gezelschap.'

Milo zal op dinsdag tot en met vrijdag geopend zijn vanaf 16:00 uur en op zaterdag vanaf 14:00 uur.