Tribeca** start met broodservice: op zaterdagen kunnen gasten afhalen

Tribeca** start met broodservice: op zaterdagen kunnen gasten afhalen
Claudia en Jan Sobecki van Tribeca** in Heeze.

Tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze start met een broodservice. Gasten kunnen vanaf november op zaterdagochtenden broden afhalen bij de topzaak in Brabant. De eerste 'batch' was direct uitverkocht.

Tribeca biedt de vers gebakken zuurdesembroden aan voor 3,75 euro. Met die service lijkt het restaurant zich vooral op verdere binding met de directe regio te richten. Gasten kunnen de broden bestellen van zondag tot en met vrijdag, waarna ze kunnen worden opgehaald vóór het lunchservice op zaterdag. De eerste batch broden was via de website van het restaurant al binnen enkele uren uitverkocht.

Thuisbrengservice

Hoewel Tribeca gasten uit alle windrichtingen ontvangt, blijft de omgeving rond Heeze belangrijk voor Jan en Claudia Sobecki. Zo biedt het restaurant ook een thuisbrengservice aan, waar gasten uit de regio gebruik van kunnen maken. Al geldt dat vanzelfsprekend ook voor mensen die een overnachting hebben geboekt.

Tribeca zakte onlangs een plekje in de nieuwe gids van Lekker, van nummer twee naar drie, maar heeft zich in relatief korte tijd genesteld tussen de absolute top in Nederland. Naast de twee Michelinsterren, heeft Tribeca ook 19 punten bij Gault&Millau, waar Jan Sobecki eerder dit jaar werd uitgeroepen tot Chef van het Jaar.