Loetje opent nieuwe vestiging in Hilversum

Loetje opent nieuwe vestiging in Hilversum

Loetje opent het 36e restaurant in Hilversum. Na een grote verbouwing is de nieuwe vestiging op 1 december geopend. Het restaurant biedt plaats aan 180 gasten.

Loetje Hilversum opent op een bekende plek in het centrum van Hilversum, aan de Gooische Brink passage met uitzicht op de Kerkbrink. De locatie is de afgelopen maanden gronding verbouwd. Zo is de voormalig naastgelegen kapsalon bij het restaurant getrokken en is zowel het restaurant als de keuken geheel vernieuwd om de lekkerste biefstuk en andere Loetje klassiekers optimaal te kunnen bereiden.

Grandcafé uitstraling in Loetje Hilversum

Het inmiddels 36e restaurant van Loetje heeft een huiselijke grandcafé uitstraling gekregen. Ondanks dat geen enkele Loetje hetzelfde is, is ook hier de Loetje sfeer te herkennen; ‘warm en klassiek met een eigentijdse touch'.

Met ruim 180 zitplaatsen verdeeld over verschillende zitjes, grotere tafels en de ruime bar, biedt Loetje in Hilversum voldoende mogelijkheden. Sandra van Halderen, ceo van Loetje: ‘De opening is in verband met de feestelijke decembermaand nog iets naar voren gehaald en er is echt keihard gewerkt. Ik ben dan ook enorm trots op het prachtige resultaat en op de teams die dit voor elkaar hebben gekregen.’

Lunch, borrel en diner

Loetje Hilversum is vanaf nu dagelijks geopend van 12.00 - 22.00 uur voor lunch, borrel en diner. ‘Het comfortabele interieur zorgt ervoor dat je hier met vrienden of familie gemakkelijk de hele avond kunt zitten. Maar ook voor een snelle lunch of borrel met een zakenrelatie ben je aan het juiste adres.’