Café Nola verkocht; Henk Westbroek is nu echt uit de horecawereld verdwenen

Café Nola verkocht; Henk Westbroek is nu echt uit de horecawereld verdwenen

Café Nola op de Mariaplaats in Utrecht - waar voorheen Stairway to Heaven zat - is voorgoed dicht. De voormalige zaak van Henk Westbroek en zijn vrouw, die werd gerund door zijn dochter en partner, is verkocht.

Verkoop café Henk Westbroek

Henk Westbroek droeg de zaak Stairway to Heaven, die toen formeel Club Stairway heette, in 2020 over aan zijn dochter Chrissie. Na een grondige renovatie werd de zaak omgedoopt tot café/restaurant Nola. De zaak opende op 28 april 2021 de deuren en was een combinatie van restaurant en bar. In totaal was de zaak 38 jaar open. Eind februari ging het roemruchte café dicht, de zaak is verkocht aan Utrechtse horecaondernemers.

Nova straalde New Orleans uit

Elke vierkante meter straalde in de laatste jaren New Orleans uit: er waren balkons, gekleurde deuren, een veranda, een fontein en een kinderhoek in dezelfde stijl. Chrissie: ‘Je voelt de sfeer van het buitenleven van New Orleans. Het is een plek waar vrouwen zich thuis voelen. Mannen moeten nog een beetje wennen aan de vegan kaart en de grote hoeveelheid thee en cocktails die we serveren’, vertelde ze eerder aan Misset Horeca.

Bekijk deze collectie

Financieel gezond

Bij het exploiteren van een horecazaak komt enorm veel kijken. Vooral op financieel gebied. In deze collectie staan tips & tricks om het rendement van je horecazaak te verhogen. Ook bevat de collectie kennisartikelen over financiering en (het voorkomen van) faillissement.