Demian van der Reijden
Senior redacteur Misset Horeca
Senior redacteur Misset Horeca
Op koude herfst- en winterdagen kun je gasten verrassen en verleiden met winterse koffies.
Door je koffieapparatuur regelmatig en op de juiste wijze schoon te maken, voorkom je hygiëneproblemen en een vervelende bijsmaak aan je koffie.
Michelin deelt naast 'gewone' rode sterren ook groene sterren uit. Maar wat houdt die onderscheiding nu precies in?
Goede koffie is onmisbaar in bijna elk horecabedrijf. De ene koffie is de andere echter niet en dat geldt ook voor de apparatuur. Hoe kies je een...
Op zomerse terrasdagen met warm weer doen koude varianten van koffie en thee het extra goed. Misset Horeca zet een paar verrassende voorbeelden van...
Met de zomervakantie én mooi weer in aantocht is het hoog tijd om de koffiekaart zomerklaar te maken. We zetten liefst 45 koude koffievarianten op...
De afgelopen anderhalf jaar was een enerverende tijd voor Pillows Hotels. Eind 2022 opende het vijfsterrenhotel Maurits at the Park en in januari...
De strategie van Pillows leek lang: grotere hotels met kwalitatieve f&b erbij. Met restaurants als VanOost in Pillows Maurits at the Park en de...
Naast zijn rol als algemeen directeur van Oostwegel Collection, is eigenaar van het bedrijf Camille Oostwegel nu ook directeur/gastheer van Château...
Het is nooit rustig in het Van der Valk-universum. Ondanks een paar lastige jaren, bouwt de toekan het portfolio nog altijd verder uit. Van der Valk...