artikel

66: ’t Lokaal – Delfzijl

Café

In wat ooit een oude gymzaal was zetelt vandaag de dag de gezelligste brasserie annex grand café van het noorden. Althans, die betiteling geeft ’t Lokaal zichzelf, zo lezen we op de site. Het jurylid dat naar het hoge noorden werd gestuurd, is een liefhebber van het uitgaansleven en Maastricht, en dus gingen de wenkbrauwen wel even heen en weer. Toch kwam hij positief gestemd terug uit het noordelijke havenstadje.

66: ’t Lokaal – Delfzijl

In het knus ingerichte café genoot hij van een puik kopje koffie om daarna te smullen van een boerenomelet met een glaasje witte wijn. De inrichting is niet spraakmakend, maar de geboden gastvrijheid is wel onderscheidend. Zeker in dit deel van het land, waar de Maastrichtse joie de vivre weliswaar ver te zoeken is maar waar de mensen ook van goed eten en drinken. Daarin voorziet ’t Lokaal als de beste.

Algemene informatie

Eigenaar: Peter van Campenhout

Schoolstraat 27, 9934 CD Delfzijl

(0596) 65 02 03

info@t-lokaal.nl

www.t-lokaal.nl

Reageer op dit artikel