artikel

92: Jeronimus – ’s-Hertogenbosch

Café

Op de site van Jeronimus wordt al afgeteld naar carnaval. Tijdens de dwaze dagen is dit het café voor pret en plezier, zo wisten we ook al van het jurylid ter plekke. Van die enorme drukte is gelukkig geen sprake tijdens de meerdere bezoeken die dit jaar werden gebracht aan dit lunch- en dinercafét.

92: Jeronimus – ’s-Hertogenbosch

Het is gelegen aan de Bosche markt, een opvallend horecaplein waar veel valt te kiezen. Jeronimus springt op een plezierige manier in het oog. Mooi terras en een gezellig ingericht café. Veel bruin en oude reclames, maar het oogt allemaal fris en verzorgd. Een echt eetcafé met de plus toch richting drank. Een café ook om lief te hebben. Zeven dagen per week open, vanaf 9.00 uur en tot de laatste gast weg is. Veel vaste gasten van jong tot oud. De eigenaar werkt actief mee en is bijna altijd aanwezig. Een meer dan voortreffelijk café. Het is een genoegen er te zijn en dat vinden velen met dit jurylid. Het terras is met mooi weer al snel bomvol en binnen is het een feest der herkenning. Goed eten en leuk jong personeel, dat een goede training heeft gehad. Deze zaak is ook leerbedrijf en dat is te merken in de werkhouding van het personeel.

Algemene informatie

Gastheren: Peter Merks en Jeroen Knol

Markt 8, 5211 JX Den Bosch

(073) 612 87 65

peter@jeronimus-cafe.nl

www.jeronimus-cafe.nl

Reageer op dit artikel