artikel

Biologische koek

Café

Geïnspireerd door Amerikaanse bakkersproducten en het uitgangspunt dat eerlijke ingrediënten het lekkerst zijn, maakt Donny Craves zijn eigen koeken met enkel biologische ingrediënten. Geen toegevoegde aroma’s, smaakversterkers of E-nummers, maar alleen biologische chocolade, scharreleieren, vanille, kaneel en havervlokken.

Biologische koek

De drijvende kracht achter Donny Craves is Rob van Erven, eigenaar van de in 1995 opgerichte bakkerij Bedford & Delancey. Het eerste product is de nootachtige Chewy Homestyle Oatmeal Raisin. Hij ligt inmiddels bij Marqt in Amsterdam en bij de koffiebars Espressofabriek, Barboon, Coffee Company en Espressolovers.

De per stuk verpakte koeken zijn leverbaar in een grote glazen pot. Staat leuk op de bar. De tweede variant, de Chewy Walnut Chocolate Chip Cookie, is over een paar weken klaar voor lancering.

www.donnycraves.com

Reageer op dit artikel