artikel

Terras Top 100 2015 nummer 31 De Parel, Leimuiderbrug

Café

Water dóet wat met een terras. Zolang het er niet op ligt uiteraard. Zoals hier bij De Parel in Leimuiderbrug. Het uitzicht over de bootjes op de ringvaart van de Haarlemmermeer doet de sfeer op het terras van De Parel dan ook meer dan goed. Het is genieten.

Terras Top 100 2015 nummer 31 De Parel, Leimuiderbrug

Daar moet bij worden aangetekend dat het vandaag wel heel fijn terrasweer is en dat helpt uiteraard. Wie ook helpen, zijn de medewerkers. We gaan er vanuit dat het altijd zo is, maar ook zeker vandaag hebben ze er zin in. Wat heet: Binnen dertig seconden staat de bediening aan tafel met de vriendelijke vraag wat ze voor ons kan betekenen.

De snelheid is ongekend op dit terras, mede door het gebruik van handhelds in combinatie met runners. Nog geen minuut na de bestelling staat een andere medewerker met het dienblad aan tafel, datzelfde geldt als de rekening is gevraagd. Maar het draait hier niet alleen om snelheid. Bij De Parel werken mensen met liefde voor het vak en voor hun gasten.En dat betaalt zich uit in een prachtige notering in de lijst.

Reageer op dit artikel