artikel

Terras Top 100 2015 nummer 48 Meerenbos, Bleijswijk

Café

Midden in de Randstad, tussen Rotterdam, Zoetermeer en Gouda, ligt recreatiegebied De Rottemeren. Daar vinden we Restaurant Meerenbos. En als we plaatsnemen op het terras, wanen we ons even op vakantie, maar dan in eigen land.

Terras Top 100 2015 nummer 48 Meerenbos, Bleijswijk

De eetgelegenheid oogt eenvoudig, maar het schitterende terras aan het water ziet er tiptop uit. De tafels zijn netjes ingedekt, compleet met menukaart, zout en peper, een asbak en plantje. Ook bij wat minder weer kun je volop genieten in het restaurantgedeelte of in de serre.

Onder het genot van een goede kop koffie, waar twee verse koekjes bij worden geserveerd, genieten we van het uitzicht op het water, de molens en het plaatsje Zevenhuizen. De vriendelijke medewerker zorgt ervoor dat onze bestelling snel ter plaatse is. Dit ritueel herhaalt zich als we tegen het einde van ons bezoek de rekening vragen. Met een oprechte glimlach op haar gezicht wenst ze ons zeer hartelijk een fijne dag toe. Wat een topper!

Rottedijk 13a
www.restaurantmeerenbos.nl

Reageer op dit artikel