artikel

Terras Top 100 2015 nummer 60 Herberg Sint Petrus, Hilvarenbeek

Café

Natuurlijk mag het terras van Herberg Sint Petrus ook dit jaar niet ontbreken in onze lijst. In het hart van Hilvarenbeek, direct naast de kerk en aan het levendige Vrijthof, ligt dit prachtige terras.

Terras Top 100 2015 nummer 60 Herberg Sint Petrus, Hilvarenbeek

Het door leilindes omsloten terras ziet er netjes en verzorgd uit. Het terras is gezellig opgesteld. Sint Petrus is een divers horecabedrijf met een restaurant, hotelkamers, vergaderruimtes en natuurlijk het prachtige terras. De tafels staan niet strak naast elkaar en er is verschil in grootte.

Als we aan komen lopen, worden we enthousiast en vriendelijk begroet. Er is één medewerker aan het werk en die verstaat haar vak. Zodra gasten zijn vertrokken, worden tafels leeggehaald, schoongemaakt met een doekje en stoelen aangeschoven. Onze cola light wordt keurig uitgeschonken en gepresenteerd zoals dat hoort. Omdat er iets met het apparaat is, kunnen we geen bon krijgen als we afrekenen, maar ach,  dat mag onze pret op dit mooie plekje absoluut niet drukken.

Gelderstraat 1
www.sintpetrus.nl

Reageer op dit artikel